top of page

Hej och välkommen!

Karin Callin

Karin Callin

Madeleine Wideland

Känner du att du har mer potential än du får utlopp för? Är du trött på att känna dig osäker på om du räcker till fast du egentligen vet att du gör det? Är du klar med att stå tillbaka för män i olika slags relationer - privat och professionellt? Saknar du ett nätverk med andra kvinnor som är i samma situation? Behöver du ett levande, tryggt och utvecklande systerskap? Då har du kommit rätt!

 

Systerskapa! är ett koncept som vi tagit fram och vill utveckla tillsammans med dig. Här möts vi för att bygga ett hållbart systerskap, bryta mönster och ta plats i världen. Vi VET att vi det är dags för kvinnor att förändra världen - om världen ska ha en chans!

 

Ambitionen är att du ska få verktyg för att ta DIN plats, orka och våga bryta mönster och patriarkala strukturer - på jobbet, i relationer och ja, i livet. Här kan du känna dig trygg och supportad och känna dig fri att uttrycka det du vill. I konceptet *Systerskapa!* ingår workshops, föreläsningar och en podd.

 

Vi vill betona att den här gruppen och konceptet Systerskapa! i första hand inte är ett feministiskt upprop eller initiativ där vi pratar om hur man ska få män att förstå eller lämna plats. Här fokuserar vi på oss själva, varandra och den potential som vi vill ge fritt spelrum.

 

Vi är Madeleine Wideland och Karin Callin. Vi har känt varandra i snart 24 år, ända sen vi samtidigt var gravida med våra döttrar. Efter en tids vänskap bestämde vi oss för att adoptera varandra som systrar eftersom vi tidigt insåg styrkan i att ha en mental och känslomässig syster på vägen genom livet. På resans gång har vi adopterat fler systrar och idag har vi ett stort systernätverk som fundament i livet. Med varandras hjälp och stöd har vi vågat fatta svåra beslut, ta nya livsriktningar och framför allt - vi har slutat hålla igen och stå tillbaka.

 

Nu är tiden kommen att dela med oss av det vi lärt oss, på ett konkret och roligt sätt!

Om vi bakar ihop våra yrkesmässiga erfarenheter så är vi en kompott av HR-strateg, Designer, Mångfaldsexpert, Sångerska, Yogainstruktör, Kommunikatör, Utbildare, Grupputvecklare, Entreprenör, Föreläsare och en hel del annat.

Madeleine Wideland

Vilka är vi?

Madeleine är skild x 2 med utflugna dottern Ella som är 22 år. Den enda mannen i hennes liv är katten Musse (som har eget instagramkonto numera). Ägare och kreatör i Madeleine Wideland Designs, mönster- och textildesign för medvetna inredningsentusiaster. 

 

Karin är gift med pappa Roger (han heter så) och har döttrarna Linn, som också är 22 år, och Frida som är 18. Jobbar på Martin&Servera och driver just nu ett förändringsprojekt inom företaget.

 
Vad gör och erbjuder vi här?

I nuläget erbjuder vi workshops, eller Systercirklar som vi kallar det, och föreläsningar.

 

Systercirkel - workshop

I en Systercirkel-workshop är vi max 10 personer. Upplägget är att vi under 3 timmar vid 3 tillfällen tillsammans jobbar med frågor om vad systerskap är och kan vara och hur vi med öppenhet, trygghet och konkreta verktyg kan ta den plats vi vill och ska ha men kanske hittills inte vågat, kunnat eller velat ta. Vi kommer att publicera datum för kommande Systercirklar här på sajten och det går även bra att boka oss för en grupp. 

Föreläsningar

Vi föreläser gärna för mindre och större grupper med kvinnor i alla åldrar. Föreläsningar skräddarsyr vi för det aktuella tillfället, beroende på tid och behov.

Kontakt och förfrågningar

Tack för att du kontaktat oss!

bottom of page